Kas 09, 2020 - Kas 11, 2020

Üniversite Proje Takımından Uzay Girişimine | Webinar

Üniversite Proje Takımından Uzay Girişimine

Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı’na katılarak yenilikçi iş fikirlerinizi girişime dönüştürme adımlarını öğrenmek için Üretken Akademi işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu oturumu kaçırmayın!

Roket sistemleri üzerine üniversite proje takımındaki çalışmalarını TÜBİTAK BİGG desteği kazanarak şirkete dönüştüren ve KOSGEB İleri Girişimci Destek Programı ile çalışmalarını hızlandıran NOVART Savunma ve Uzay Teknolojileri’nin Kurucu Ortağı Ömer Uçar ile girişimcilere yönelik kamu desteklerinden faydalanma süreçlerini konuşacağız.

Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı’na katılarak yenilikçi iş fikirlerinizi girişime dönüştürme adımlarını öğrenmek için bu oturumu kaçırmayın!

Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı ile 200.000₺ destekten yararlanmak için hemen başvurun:

Başvuru Linki: https://bigg.girisimfabrikasi.com/

Konuşmacı: